Wij zijn Els en Angela Opstals, moeder en dochter én collega’s. Sinds 2010 werken we namelijk samen en delen we niet alleen het ondernemerschap maar ook onze affectie voor Zorg- & Hulpverlening. We hebben allebei dezelfde bevlogenheid en passie welke we graag inzetten om een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van jongeren en (jong-) volwassenen met een psychische diagnose. Deze groep mensen valt vaak tussen wal en schip. Onze missie is het vergroten van hun zelfredzaamheid door toe te werken naar het zoveel mogelijk op eigen benen te kunnen staan.

Wij werken vanuit onze gemeente; Peel en Maas. Echter de gehele regio Noord-Limburg valt binnen ons werkgebied.

Els Opstals

Geboren in 1957 en al meer dan 30 jaar getrouwd met Hans, moeder van twee kinderen.

“Ik ben 18 jaar werkzaam geweest in de thuiszorg in Venlo, Blerick, Tegelen en in Helden. Ook heb ik drie jaar op een zorgboerderij gewerkt met kinderen en (jong-) volwassenen met een zorgindicatie. Om de kwaliteit van onze hulpverlening hoog te houden is bijscholing regelmatig aan de orde. Denk hierbij aan specifieke trainingen over psychische ziekten of methodiekontwikkeling. Het is altijd mijn passie geweest om jeugd die tussen wal en schip vallen te helpen en dar haal ik mijn kracht uit.”

 

Angela Opstals

Geboren in 1989, afgestudeerd in Eindhoven; MBO Sociaal Cultureel Werk niveau 4

“Mijn werkervaring heb ik opgedaan op dezelfde zorgboerderij waar mijn moeder werkte. Daar heb ik vier jaar gewerkt. Regelmatig volg ik specifieke trainingen om mijn kennis en kunde up to date te houden. In 2014 heb ik de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening op HBO-niveau afgerond. Ik vind het prachtig om jongeren te zien groeien en dat ze aangeven dat ze erg blij zijn met onze steun!”

© Copyright 2021 Gewoonmezelf.nl | Begeleiding voor jong volwassenen